ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έλενα Παπαρίζου: Σάρωσε στα MAD VMA 2013

Η 10η επετειακή απονομή των Mad Video Music Awards by Cytamobile-Vodafone, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do άφησε ομολογουμένως τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πάθος, ένταση και μπόλικη μουσική, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του απόλυτου μουσικού event του καλοκαιριού. Το κοινό που κατέκλεισε το γήπεδο από νωρίς απόλαυσε εντυπωσιακά act επί σκηνής από τους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, ντουέτα έκπληξη που θα γίνουν τα hit του καλοκαιριού και φυσικά αρκετές βραβεύσεις.

Μεγάλη νικήτρια των φετινών MAD VMA 2013, δεν είναι άλλη από την Έλενα Παπαρίζου η οποία απέσπασε συνολικά τρία βραβεία. Το cover girl του must Ιουλίου, παρέλαβε τα βραβεία στις κατηγορίες Video Clip Dance για το τραγούδι «Party all the time», Καλλίτερης Γυναίκας Καλλιτέχνη όπως επίσης και το βραβείο Καλύτερο Ντουέτο Συνεργασίας μαζί με τους Playmen.

Πέρα από τις βραβεύσεις η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards by Cytamobile-Vodafone και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της.

Φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Save Me».

Backstage η number one τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τις στιγμές της μαζί με τους συνεργάτες της ανεβάζοντας μάλιστα μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αλλά και στο Instagram.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση