ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έλεγχος με rapid test των εργαζομένων που επαναδραστηριοποιούνται στις 8 Φεβρουαρίου

Για να καταστεί εφικτός ο έλεγχος όλων των εργαζόμενων, έχει γίνει ομαδοποίηση των εργαζομένων αλφαβητικά με βάση το επίθετό τους.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, ενόψει της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, αλλά και της επαναδραστηριοποίησης με φυσική παρουσία των εκπαιδευτικών και του προσωπικού των Δημοτικών Σχολείων και των εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε τελειόφοιτους μαθητές Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, ξεκινά από αύριο Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test αντιγόνου των εργαζομένων στις πιο πάνω επιχειρήσεις που επαναδραστηριοποιούνται και σχολικές μονάδες στις 8 Φεβρουαρίου.

Για να καταστεί εφικτός ο έλεγχος όλων των εργαζόμενων που θα επανέλθουν στον εργασιακό τους χώρο, έχει γίνει ομαδοποίηση των εργαζομένων αλφαβητικά με βάση το επίθετό τους, ως ακολούθως:

Οι εργαζόμενοι προτρέπονται όπως τηρήσουν την πιο πάνω αλφαβητική ομαδοποίηση, έτσι ώστε το πρόγραμμα να γίνει οργανωμένα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία. Όσοι εργαζόμενοι δεν μεταβούν για εξέταση σύμφωνα με την πιο πάνω αλφαβητική ομαδοποίηση, θα πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση μέχρι τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, αφού προϋπόθεση για να επανέλθουν στην εργασία τους, είναι η προσκόμιση αρνητικού αποτελέσματος rapid test.

Το πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων διενεργείται ταυτόχρονα με το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, την περίοδο 2-7 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν 53 μονάδες δειγματοληψίας σε όλες τις Επαρχίες σε διευρυμένο ωράριο. Στον πιο κάτω πίνακα αναφέρονται οι τοποθεσίες και το ωράριο λειτουργίας των μονάδων δειγματοληψίας:





NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X