ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη

Νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

newsroom must

«Καθαρή» ήταν η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση την οποία δέχτηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο αστυνομικός φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αυτό που τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι φορούσε κράνος. Ενώ όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου τον περίμεναν συνάδελφοι του, τους είπε «μην φοβάστε θα αντέξω».

Όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου τον περίμεναν συνάδελφοι του, τους είπε «μην φοβάστε θα αντέξω»

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που επέβαιναν σε μηχανές.

Στο βίντεο φαίνονται αρχικώς πολλοί νεαροί να συγκεντρώνονται στο σημείο της επίθεσης, έχοντας αποχωρήσει από το Α.Τ. της περιοχής, όπου είχε προηγηθεί επίθεση κατά των αστυνομικών.

Οι μηχανές με τους άνδρες της ομάδας Δράση εμφανίζονται και δέχονται επίθεση. Ο 24χρονος είναι συνοδηγός και δέχεται την πισώπλατη επίθεση νεαρού που τον πετάει κάτω. Για τουλάχιστον 2,5 λεπτά δέχεται αδιάκοπα χτυπήματα από δεκάδες αγνώστους.

Κατόπιν στο σημείο φτάνουν άνδρες της Αστυνομίας που τρέπουν σε φυγή τους ταραξίες και δημιουργούν έναν κλοιό γύρω από τον τραυματία αστυνομικό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X