ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εκτός Alpha η Ελένη Μενεγάκη; Ποια θα πάρει τη θέση της

Εδώ και χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών, αφού με την καθημερινή της τηλεοπτική παρουσία, κέρδισε το κοινό που την ακολουθεί όπου κι αν βρεθεί.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Αlpha, αφού στην πολύχρονη καριέρα της δεν συνηθίζει να κάνει μεγάλες αλλαγές. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ''Ευτυχείτε'', τόσο η ίδια όσο και ο σταθμός θέλουν να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους λειτουργίας του καναλιού, ενώ τη θέση της παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη φαίνεται πως θα αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη, που ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη συζητά για τη μεσημεριανή ζώνη, αφού και την προηγούμενη σεζόν συζητούσε με τον σταθμό για τη ζώνη 3-5 το απόγευμα.

Όσον αφορά τώρα την Ελένη Μενεγάκη, δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης, αφού θα βρεθεί στο νεοσύστατο ONE που πλέον φαίνεται πως θα λανσαριστεί ως MEGΑ και φημολογείται ότι έχει κάνει ήδη πρόταση στην παρουσιάστρια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS