ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εκλογές ΗΠΑ: Τρεις τίτλοι που μπορεί να διαβάσουμε όταν ξυπνήσουμε αύριο

Το απίθανο σενάριο

newsroom must

Εδώ και αρκετούς μήνες ασχολούμαστε με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ αφού έχει χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση από πολλούς.

Ο εκλογικός πυρετός ανεβαίνει και έχει πλέον φτάσει στο κόκκινο και τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα της αμφίρροπης μάχης αναμένονται τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (τοπική ώρα).

Το BBC το οποίο όπως και όλα τα Μέσα του πλανήτη καλύπτουν τις εκλογές πριν και μετά την ψηφοφορία ετοίμασε ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει τα τρία πιθανά σενάρια της κάλπης με τα οποία μπορεί να ξυπνήσουμε. Στο τέλος προσθέτει και ένα 4 πιθανό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι απομακρυσμένο όμως όπως αναφέρει ζούμε στο 2020 και τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Εύκολη νίκη του Joe Biden
Ναι, το πρώτο είναι αυτό που προβλέπουν εδώ και καιρό οι δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή ο Joe Biden θα καταφέρει να επικρατήσει επί του Trump και να εκλεγεί πρόεδρος με άνεση.

Νίκη – σοκ για τον Trump
Από την άλλη υποστηρίζει ο δημοσιογράφος ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν είναι πάντα σωστά έτσι μπορεί να ξυπνήσουμε με τον τίτλο αυτό και τον Trump πρόεδρο για άλλη μια 4ετια. «Κανείς δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις ότι ο Biden έχει προβάδισμα τριών - τεσσάρων μονάδων στη Φλόριντα. O Trump τα πηγαίνει σήμερα πολύ καλύτερα με τους ισπανόφωνους από ό,τι το 2016. Στην Πενσιλβάνια από την άλλη είναι οι λευκοί της εργατικής τάξης, που ενδέχεται να δώσουν στον νυν πρόεδρο την ψήφο τους» τονίζει στο δημοσίευμα.

Σαρωτική νίκη σοκ για τον Biden
Για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις ως προς τα νούμερα. Ναι, δεν είναι και λίγα τα λάθη που έχει κάνει ο πρόεδρος τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια που είχε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του με τον κορωνοϊό ενώ τα κρούσματα στις ΗΠΑ εκτινάχθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ.

Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που τελικά ο κόσμος θα χάσει την εμπιστοσύνη του στον Trump και θα δούμε τον Biden νικητή με πολλές μονάδες διαφορά κερδίζοντας τις μεγάλες πολιτείες όπως το Τέξας, Οχάιο, Άιοβα, Τζόρτζια ακόμη και τη Νότια Καρολίνα.

Bonus: Το απίθανο σενάριο «αλλά έχουμε 2020»
Τα έχουμε δει όλα αυτή την χρονιά γιατί όχι και αυτό; Το τελευταίο σενάριο θέλει τους δύο υποψήφιους με ένα οριακό αποτέλεσμα που δεν θα μπορεί να υπάρξει ξεκάθαρα νικητής προκαλώντας άλλο ένα χάος στις ΗΠΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS