ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Έλλη Κοκκίνου στο ΜΤΝ Must Fashion

H Έλλη Κοκκίνου είναι μια γυναίκα που αναμφισβήτητα έχει καταφέρει πολλά στον χώρο της μουσική. Η ίδια καταφέρνει με ένα ξεχωριστό τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση με την ομορφιά της, την άψογη σιλουέτα της αλλά τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κάτι που συνειδητοποιήσαμε και στο ΜΤΝ Μust Fashion που την είδαμε να περπατάει στο μπλε χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μάξι μαύρο φόρεμα δημιουργία των Mi-Ro. Στην συνέχεια η ίδια έκανε το opening της βραδιάς φορώντας ακόμη μια εντυπωσιακή δημιουργία με παγιέτα και χρώματα δείχνοντας μας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Στο τέλος της βραδιάς η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε με ένα κοστούμι Mi-Ro με ρίγες και παγιέτα, ένα σύνολο που μας ενθουσίασε. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κάγκας και το make up ο Valentino Νικολάου.

Κάτι που μας έκανε εντύπωση εκτός από την εκθαμβωτική εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν ο άψογος χαρακτήρας της αφού ήταν συνεργάσιμη, ευγενική , ακομπλεξάριστη και fun με όλους όσους βρέθηκαν στις πρόβες αλλά και στη μεγάλη βραδιά. Η ίδια απέδειξε ξανά πως οι πραγματικοί stars αποτελούνται από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τα highlights απο το MTN Must Fashion

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο ΜΤΝ Μust Fashion

Γιατί αγαπάμε τόσο την Έλλη Κοκκίνου;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση