ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ειρήνη Κολλιδά: Με ποιο τρόπο επιστρέφει στο Survivor;

Η Ειρήνη Κολιδά που τραυματίστηκε στο τροχαίο που είχε η ομάδα των Μαχητών με το όχημα που τους μετέφερε στην παραλία τους , εγκατέλειψε το παιχνίδι κάτω απο ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Και μπορεί Μαχητές και Διάσημοι να την αποχαιρέτησαν, όμως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MediaFree, το Survivor δεν τελείωσε για την Ειρήνη. Επιστρέφει και μάλιστα θα την δούμε στις οθόνες μας στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Όπως αποκλειστικά αποκαλύψαμε χθες ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να εντάξει μία νέα εκπομπή στο πρόγραμμά του, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο Survivor. Πρόκειται για μία εκπομπή στην οποία θα φιλοξενούνται οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι οποίοι θα παρακολουθούν αποσπάσματα από τα επεισόδια που προβλήθηκαν και θα καλούνται να τα σχολιάσουν.

Την εκπομπή αυτή θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και η Ειρήνη Κολιδά θα είναι η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής!
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες αξιόπιστες πηγές μας η εκπομπή προγραμματίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι απο την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA και τη Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR!

Ο ΣΚΑΪ ήθελε η εκπομπή να έχει βγει στον αέρα στις αρχές Απριλίου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Κολιδά δεν της επέτρεψε μέχρι τώρα να ταξιδέψει απο τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X