ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ειρήνη Καζαριάν: ''Όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί''

Πρόσωπο των ημερών είναι η Ειρήνη Καζαριάν, εξαιτίας της απόφασής της να ασχοληθεί με το θεατρικό σανίδι. Αρκετοί επώνυμοι τοποθετήθηκαν με αιχμηρό τρόπο εναντίον της με την ίδια να απαντά με τον δικό της τρόπο μέσα από αναρτήσεις στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Καζαριάν συγκρίνει τον εαυτό της με την Νόρα, και απαντά στους επικριτές της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνικό περιοδικό ''Λοιπόν'', η νικήτρια του GNTM, απάντησε για ακόμα μια φορά στις επικρίσεις για την συμμετοχή της στην παράσταση ''Κούκλες'', λέγοντας: Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ». 

H 22χρονη πρόσθεσε μάλιστα πως η πασαρέλα έχει ημερομηνία λήξης και πως πολλά μοντέλα καταλήγουν να ασχολούνται με την υποκριτική.

«Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί».

Η νικήτρια του «Greece's Next Top Model» ξεκαθαρίζει πως δεν επιλέχτηκε εξαιτίας της δημοσιότητας από το ριάλιτι, αλλά λόγω του ταλέντου της. «Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από έναν μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του γιατί είδε κάτι σ' εμένα. Οι δικοί μου άνθρωποι, μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση