ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Είδε την έξοδο του Dancing on Ice

Τους έδωσε τα παγοπέδιλα στο χέρι και έφυγε από το Dancing on Ice

Μην δουν μια γυναικάρα με κορμί φιδίσιο να τσουλάει κανονικά στο πάγο, αμέσως να τη διώξουν οι κριτές του Dancing on Ice. Και μετά σου λέει η παραγωγή πως θέλει να γράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως και τα προηγούμενα live του συγκεκριμένου show, έτσι και το χθεσινό μας άφησε μια αδιάφορη γεύση, με τους αστέρες ωστόσο να δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό στον πάγο, εκτελώντας τις χορογραφίες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχοντας τον ανάδρομό στο ζώδιό της ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Γιώργο Χειμωνέτο στο skate off. Οι κριτές μετά από σκέψεις, έστειλαν τη Σταματίνα στο σπίτι της, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον πρωταθλητή της ποδηλασίας. Άλλο που δεν ήθελε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιας και λίγο πιο πριν είχε έναν διαπληκτισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν εκείνος της έκανε παρατήρηση να σταματήσει να λέει συνέχεια ότι είναι παντρεμένη.

Εκείνη τα πήρε στο κρανίο, λέγοντάς του: «Είμαι πραγματικά περήφανη και πολύ χαρούμενη που έχω αυτό τον γάμο και έχω δίπλα μου αυτόν τον άντρα! Δεν κατάλαβα που είναι το κακό να το λέει μια γυναίκα». Εμ, αυτά λες Σταματίνα μου στον Κωστόπουλο και σε στέλνει κατευθείαν στον αντρούλη σου! Αξίζει να σημειώσουμε πως από τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους, τόσο την επιτροπή όσο και το κοινό, ήταν η Shaya και η Ιωάννα Πηλιχού.

Mέσα σε όλα είδαμε και την Ελένα Παπαρίζου να κάνει promo το ολοκαίνουργιό της τραγούδι, «Mr. Perfect».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση