ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έγκυος η ερωμένη του Ολάντ;

newsroom must

Η ερωτική σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, την οποία αποκάλυψε το γαλλικό περιοδικό Closer με δημοσίευση φωτογραφιών από την ιδιωτική ζωή του Γάλλου προέδρου, απασχολεί τον παγκόσμιο Τύπο φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία.

Μετά την κατάρρευση της συντρόφου του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για νευρικό κλονισμό, μιας και δεν άντεξε τις αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο είναι αναμειγμένος ο άντρας της και έκανε τόσο αυτόν όσο και την ίδια ρεζίλι ανά το παγκόσμιο, Γάλλος blogger ισχυρίζεται ότι η ερωμένη του προέδρου, Ζυλί Γκαγέ, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και περιμένει το παιδί του τον Ιούνιο. Μάλιστα, η είδηση δεν έχει διαψευθεί από το προεδρικό μέγαρο σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η φήμη κυκλοφόρησε ευρέως στο Twitter κατά τη διάρκεια και μετά από την συνέντευξη Τύπου του Ολάντ, κατά την οποία «απέκρουσε» τους δημοσιογράφους σε ερώτηση που του έκαναν σχετικά λέγοντας «Όλοι περνούν δύσκολες περιόδους. Κι εμείς περνάμε δύσκολες στιγμές. Έχω, όμως, μία αρχή. Τα προσωπικά θέματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ιδιωτικά. Αυτή δεν είναι η ώρα ούτε ο τόπος να ασχοληθούμε με αυτό». Φαίνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος πήγε καλά προετοιμασμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πυρά των δημοσιογράφων, οι οποίοι μεταξύ άλλων τον ρώτησαν και για την υγεία της συντρόφου του μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να αρκείται στην απάντηση: «Ξεκουράζεται».

Να σας θυμίσουμε ότι το περιοδικό Closer κυκλοφόρησε με εξώφυλλο τον Ολάντ πάνω σε ένα σκουτεράκι, με το οποίο όπως γράφεται ο πρόεδρος επισκεφτόταν συχνά αλλά κρυφά την ερωμένη του. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο γαλλικός Τύπος εκτοξεύει πυρά εναντίον της συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελέρ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα τον πίεζε αφόρητα να βγάζει προς τα έξω την τέλεια εικόνα, με αποτέλεσμα εκείνος να «στραφεί» αλλού.

Τώρα αν θα επέλθει ο χωρισμός, ο χρόνος θα το δείξει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση