ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Εδώ θα βρίσκεται το H&M στην Κύπρο

Αναρωτιέστε που θα βρίσκεται ο επόμενος μεγάλος σταθμός για shopping. Ο Όμιλος Σιακόλα μας έχει έτοιμη την απάντηση αφού μετά από την χθεσινή επιβεβαίωση του CEO της σουηδικής αλυσίδας H&M, ότι το μεγάλο brand της high street αναμένεται να προσγειωθεί στην Κύπρο εντός του 2016, εξέδωσε με την σειρά του επίσημη ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ''Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''.

Σε ανακοίνωσή της η Woolworth αναφέρει ότι έχει συνάψει, μετά από συνεννόηση με την Ermes, συμφωνία με την διεθνούς φήμης αλυσίδα καταστημάτων H&M, για να χρησιμοποιήσει μακροχρόνια με ενοικίαση και με ικανοποιητικούς όρους, με βάση τις πωλήσεις, το εμπορικό μέρος του Πύργου Σιακόλα στην οδό Λήδρας, συνολικά 2 υπόγεια, ισόγειο και 5 ορόφους για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος H&M στην Κύπρο. 

Το νέο κατάστημα Η&Μ στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία αναμένεται να υποδεχτεί τις fashionistas εντός του 2016, που πλέον μπορούν να κοιμούνται ήσυχες αφού επιτέλους οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για την κάθοδο του διάσημου καταστήματος στην πρωτεύουσα.

 

Διαβάστε περισσότερα: 

CEO H&M: Στην Κύπρο το 2016 

ΤΑ Η&Μ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση