ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

{e}xclusive Online Sales

newsroom must

Στο {e}xclusive online θα βρείτε ρούχα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, επιμένοντας στην πλέον άριστη ποιότητα υφασμάτων. Ο χρόνος είναι χρήμα με την Οne-Off συλλογή, όπου κάθε ρούχο είναι εντελώς μοναδικό και το αποκτά όποια κλικάρει πιο γρήγορα κι από τη σκιά της.

τη Limited Edition συλλογή υπάρχουν εξίσου περιορισμένα πατρόν για τους συλλέκτες του στυλ, μία μεγαλύτερη γκάμα στην Collection, η οποία αποτελεί και τον κορμό της {e}xclusive και τέλος, στην ολοκαίνουρια Size Plus συλλογή, τα ρούχα είναι προορισμένα για μεγαλύτερες καμπύλες που πρέπει να αγκαλιαστούν με το στυλ της {e}xclusive. Διότι και τα πιο στρογγυλά κορίτσια αποτελούν αναπόσπαστο κρίκο στην αλυσίδα της μόδας.

Με αγορές άνω των 30 ευρώ έχετε δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με μάξιμουμ αναμονή 3 ημερών για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Όσες περάσετε μια βόλτα από τη Θεσσαλονίκη, επισκεφτείτε το κατάστημα {e}xclusive, στην 25ης Μαρτίου 55.

Κάνοντας Like στο facebook και εγγραφή στο newsletter της εταιρείας, αποκτάτε πρόσβαση σε έξτρα κουπόνια και προσφορές.

Αποκτήστε -20% για όλο το χρόνο στο καλάθι σας ως VIP μέλη για συνολικές αγορές στον λογαριασμό σας πάνω από 200 ευρώ. Επιλέξτε αν θα παραγγείλετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω facebook είτε online από το https://www.e-xclusive.com/home. Ξεφυλλίστε τα υπέροχα σχέδια, εμπνευσμένα από τα trends των μεγαλύτερων ντεφιλέ, σε μια ιστοσελίδα ιδανική για σερφάρισμα, που ανανεώνεται συνεχώς και ρίξτε μια ματιά στα τεκταινόμενα της μόδας και των celebrities της διεθνούς showbiz στο keep scrolling, το μοδάτο blog της {e}xclusive.

INFO
https://www.e-xclusive.com/home

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X