ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ε. Ελευθερίου: Mε την αδερφή της στο MAD VMA After Party

Από το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού, το MAD VMA After Party by Cytamobile-Vodafone δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της στο Breeze Summer παρέα με την αδερφή της Μαρία Ελευθερίου. Οι δύο τους με χαλαρή διάθεση και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο απόλαυσαν τους Vegas και χόρεψαν με τις μουσικές επιλογές του Θέμη Γεωργαντά στα decks.

Η όμορφη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και ό,τι την πλήγωσε και τώρα προτεραιότητα έχει μόνο η δουλειά της. Μάλιστα, μόλις χθες κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο video clip της με τίτλο «Πες πως με θες» σε συνεργασία με τον TNS.

Το must online έμαθε τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της τραγουδίστριας, τα οποία έχουν να κάνουν με το summer tour της σε όλη την Ελλάδα–Κύπρο και το εξωτερικό.

Πολύ σύντομα ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη με μια μπαλάντα, την οποία σίγουρα θα αγαπήσουν οι fans της. Μάλιστα, σε λίγο καιρό μπαίνει στο studio για να ηχογραφήσει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με την αδερφή της Μαρία είναι αχώριστες, ενώ η τραγουδίστρια δηλώνει πως την εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι πιθανόν μάλιστα από τον Σεπτέμβριο η Μαρία να εγκατασταθεί στην Αθήνα για να βρίσκεται στο πλευρό της Ελευθερίας.

Δείτε το τελευταίο βιντεοκλίπ της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον TNS «Πες πως με θες».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X