ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δούκισσα Νομικού: Η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία του γάμου

Σαν παραμύθι ήταν ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, με την νύφη να κλέβει παραδοσιακά την παράσταση.

Χαμογελαστή και κούκλα, φορώντας το λευκό πριγκιπικό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, η Δούκισσα εμφανίστηκε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Νομικό και μάγεψε τους καλεσμένους της και φυσικά τον γαμπρό. Η παρουσιάστρια του Ant1 μάλιστα δεν ήθελε να κάνει υπερβολές σε μαλλιά και μακιγιάζ και επέλεξε πιο safe επιλογές που της ταιριάζουν πολύ, αλλά το νυφικό της ήταν αυτό που είχε πραγματικά ονειρευτεί.

“Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει! Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα! Celia Kritharioti”, έγραψε στα social media και ανέβασε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία του γάμου της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X