ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δούκισσα Νομικού: 4 λόγοι που βγάζεις σπυράκια και δεν έχεις σκεφτεί ποτέ

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από το προσωπικό της blog στο queen μας αποκαλύπτει για ποιο λόγο βγάζουμε σπυράκια και δεν το έχουμε σκεφτεί! 

Καθημερινά, μοιράζομαι μαζί σου πολλά μυστικά ομορφιάς. Και αυτό γιατί οι περισσότερες ερωτήσεις που μου έρχονται στο email ή στα social media έχουν να κάνουν με tips για καθαρό δέρμα ή υγιή μαλλιά.

Σε ό,τι αφορά το δέρμα λοιπόν, έχω πει άπειρες φορές πως το καλό και καθημερινό ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω. Η υγιεινή διατροφή, το πολύ νερό, ο ποιοτικός ύπνος, η σωστή περιποίηση με τα σωστά για την επιδερμίδα μου προϊόντα, αλλά και η συχνή επίσκεψη στον δερματολόγο για καθαρισμό (όπως σου έχω πει, ιδιαίτερα τις περιόδους που λόγω δουλειάς βάφομαι καθημερινά - και μάλιστα πολύ- πηγαίνω περίπου μία φορά τον μήνα στον δερματολόγο μου), είναι οι βασικές μου συνήθειες για να έχω καθαρή και υγιή επιδερμίδα.

Αν ωστόσο, ακολουθείς κι εσύ όλα τα παραπάνω αλλά κατά καιρούς βλέπεις σπυράκια στο πρόσωπό σου, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να οφείλονται σε έναν από τους παρακάτω λόγους;

1. Τα χέρια που βάζεις στο πρόσωπό σου. Ναι, μπορεί να τα έπλυνες μόλις μπήκες σπίτι αλλά, πιάνοντας το τηλεκοντρόλ, τα πόμολα από τις πόρτες, το κομπιούτερ, ξαναγεμίζουν μικρόβια.
2. Οι μαξιλαροθήκες. Κι όμως, οι μαξιλαροθήκες είναι πηγή μικροβίων. Πρέπει λοιπόν να τις πλένεις συχνά.
3. Τα σαμπουάν για τα μαλλιά αλλά και τα μαλακτικά που βάζεις στα σεντόνια -και στις μαξιλαροθήκες που λέγαμε. Πολλές φορές μπορεί απλά ένα προϊόν να μην σου ταιριάζει ή ακόμη χειρότερα να σου δημιουργεί αλλεργία.
4. Το κινητό σου. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες φορές μιλάς στο τηλέφωνο και άρα πόσες φορές το ακουμπάς στο πρόσωπό σου; Επίσης έχεις σκεφτεί ποτέ σε πόσα μέρη το ακουμπάς καθημερινά; Στο πάτωμα, στο γυμναστήριο, στο τραπέζι του καφέ, στο γραφείο σου, στο αυτοκίνητο. Ουπς. Παντού μικρόβια που τα μεταφέρεις στο πρόσωπό σου!

πηγή: dutchess blog

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X