ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δολοφονία 9χρονης στην Λάρνακα: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Δέσποινα Άσπρου

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα στην Κύπρο, όπου εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες 6 Νοεμβρίου, νεκρό στο γενικό νοσοκομείο, ύστερα από μαχαιριές που δέχθηκε όπως φαίρεται από τον 13χρονο αδερφό της.

Είδηση την οποία δεν χωράει ο ανθρώπινος νους... κι όμως. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις πέντε το απόγευμα το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε από τον πατέρα του κοριτσιού ότι βρήκε το παιδί του αιμόφυρτο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦονικό Λάρνακας: Τι φέρεται να προηγήθηκε της τραγωδίας

Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΤΑΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, οι οποίες και εντόπισαν το κοριτσάκι με μαχαιριές στο σώμα του. Στην συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, την ώρα του εγκλήματος τα δυο αδέρφια ήταν μόνα στο σπίτι και λίγο πριν το «τέλος» είχε προηγηθεί έντονος καυγάς.

O 13χρονος χθες έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο. Σήμερα, ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Νεαρός γείτονας ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα» πως λίγο μετά την διαπίστωση της τραγωδίας, άκουσε φωνές και έτρεξε όπως και οι υπόλοιποι γείτονες προς το σπίτι που εξελίχθηκε το φονικό. «Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις" προσπαθώντας να επαναφέρει το παιδί του ενώ ο 13χρονος "καθόταν στην αυλή του σπιτιού", είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι, τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Είδηση την οποία επιβεβαίωσε στο 24news, ο γείτονας τους Ιωάννης Μιχαήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤραγωδία Λάρνακας: Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε ο 13χρονος

Σήμερα 7/11 ολοκληρώθηκε και η νεκροτομή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του παιδιού προήλθε από εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ. Οι μαχαιριές που έφερε ήταν συνολικά 15. Τέσσερα τραύματα έπληξαν ζωτικά όργανα ενώ τα υπόλοιπα ήταν πιο επιπόλαια, σε διάφορα μέρη του σώματος του παιδιού.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση