ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Δήμητρα Ματσούκα: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και η ''επίθεση'' στο OPEN

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) η Δήμητρα Ματσούκα.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση ''Τα θέλω όλα'', που αναφέρεται στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, με την ίδια να υποδύεται τον ρόλο της Τζάκι Κένετι, δεν μάσησε τα λόγια της. Αναφερόμενη στα προσωπικά της, η Δήμητρα Ματσούκα υποστήριξε πως δεν έκανε παιδιά επειδή η ίδια δεν το επιθυμούσε.

«Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια, όχι. Μα δεν έλεγα ποτέ ότι θα έκανα. Με ξέρεις πολλά χρόνια... Αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ και ο ίδιος ήθελε πολύ παιδιά και δεν είχε ο ίδιος από πριν, μπορεί και να το σκεφτόμουν. Αλλά η δική μου φυσική τάση, αν με ρωτάς αν είχα ονειρευτεί ποτέ κάτι τέτοιο, όχι! Αν ήταν θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα. Θέλω να πω ότι μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά μάλλον είναι επιλογή της. Εκτός αν είναι στις περιπτώσεις που θέλουν πολύ και δεν μπορούν για λόγους υγείας. Αν είσαι όμως γυναίκα και θες παιδί, το καταφέρνεις».

Όταν ρωτήθηκε τι κάνει την ίδια ευτυχισμένη, η ηθοποιός απάντησε: «Θα σου απαντήσω με τον τίτλο της παράστασής μας "Ωνάσης, τα θέλω όλα!". Ιδανικά θα τα ήθελα όλα, να είμαι καλά και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή. Αν έπρεπε να διαλέξω, ειδικά τώρα που μεγαλώνω, θα διάλεγα το δεύτερο ίσως. Η ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά μας. Το μεγαλύτερο κομμάτι της είναι πέρα από αυτό».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την ηθοποιό για την περσινή της συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN, στη σειρά ''Ελεύθερη Σχέση''.

Τότε η ηθοποιός έκανε μια ανοικτή ''επιθεση'' στον τηλεοπτικό σταθμό, δείχνοντας την ενόχλησή της για όσα συνέβησαν.

«Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού αυτού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περυσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω δέκα χρόνια τηλεόραση και είχα πει "ναι" γιατί το format μου άρεσε, ήταν μια ξένη σειρά. Μου άρεσε που δεν είχε να κάνει με συγκατοίκηση, με την οικονομική κρίση και όλα αυτά τα πολύ χαριτωμένα. Ήταν αμιγώς ερωτικές ιστορίες διαφορετικών ηλικιών και ύφους. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που χειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από πού να ξεκινήσω; Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν κάνει ούτε ανακοίνωση της πρεμιέρας; Έστειλα μήνυμα εγώ. Δεν παίχτηκε ποτέ μια επανάληψη, πέρα από κάποιες στην αρχή και μάλιστα με καλά νούμερα αλλά τις σταμάτησαν. Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι, μετά η προβολή των επεισοδίων. Χαθήκαμε από τον χάρτη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σήμερα, αλλά τότε σταματήσαμε επειδή το συνεργείο δεν πληρωνόταν. Μας αλλάζανε ώρες, δεν ξέραμε ούτε εμείς οι ίδιοι πότε παίζαμε. Καμία ευθυκρισία στις τελικές επιλογές στο πώς πλασάρεις ένα προϊόν για το οποίο δουλεύουμε άνθρωποι πολλοί. Και μέσα σε αυτούς σοβαροί επαγγελματίες, άνθρωποι με παρελθόν. Και δεν μιλάω μόνο για τους ηθοποιούς. Θα ξανασκεφτώ πολύ το πού και το πώς θα ξανακάνω τηλεόραση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση