ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δήμητρα Μακρυγιάννη: Πένθος για τη δημοσιογράφο

Απεβίωσε ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου

Βαρύ το πένθος και οι δυσβάσταχτες οι ώρες που ακολουθούν για τη γνωστή δημοσιογράφο Δήμητρα Μακρυγιάννη και την οικογένειά της καθώς απεβίωσε ο πατέρας της. 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε ο αδερφός της δημοσιογράφου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ίδιος έγραψε το εξής κείμενο αφιερωμένο στον πατέρα του:

«Πατέρα, μπαμπά μου καλέ έφυγες από τη ζωή σήμερα και το έμαθα το δυσάρεστο ενώ ήμουν δουλειά... Ταλαιπωρήθηκες τον τελευταίο μήνα... ήσουν δυνατός, γερός σαν οικοδόμος που ήσουν και μας μεγάλωσες επάξια και χωρίς να μας λείψει τίποτα. Δούλεψες σκληρά και μας μεγάλωσες όλους με αρχές ήθος, αγάπη, σεβασμό και ιδανικά για τον συνάνθρωπο, τη θρησκεία, την οικογένεια και την πατρίδα. Θυμάμαι όταν με πήγες να καταταγώ στον Ελληνικό στρατό σαν καταδρομέας και όταν πέρασα την πύλη σε είδα να κλαις. Δεν το πιστεύω ότι ήρθε η σειρά μου να κηδέψω τον πατέρα μου. Είμαι περήφανος που με μεγάλωσες και ήσουν πατέρας μου. Καλό ταξίδι και θα ξανασυναντηθούμε. Σε αγαπώ φίλε, Γιώργος!!!!!». 

Η Δήμητρα Μακρυγια΄ννη προέβη σε ανάρτηση στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία της ίδιας σε παιδική ηλικία μαζί με τον πατέρα της. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demetra Makriyianni (@demi.mak)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση