ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Διέσχισε τον Ατλαντικό εν μέσω πανδημίας για να είναι με τους γονείς του

«Θα φυτέψω έναν κήπο και θα πάρω τρεις κότες»

Όσο βρισκόμασταν σε καραντίνα η σκέψη μας ήταν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τους γονείς μας οι οποίοι βρίσκονται σε πιο ευάλωτη θέση από εμάς.

Ο Χουάν Μανουέλ Μπαλεστέρο όμως έκανε ένα απίστευτο ταξίδι για να βρεθεί κοντά στους γονείς του στην Αργεντινή από την Πορτογαλία.
Ταξίδεψε με το σκάφος του για 85 ημέρες μέσα στον Ατλαντικό για να φτάσει κοντά τους και να είναι δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι όταν όλες οι πτήσεις είχαν ακυρωθεί λόγω lockdown. Πήρε μαζί του τρόφιμα και 200 ευρώ τα οποία είχε μαζέψει και ξεκίνησε. «Ήθελα να είμαι με τους γονείς μου», τον 90χρονο Κάρλος και την 82χρονη Νίλντα Γκόμεζ, είπε ο 47χρονος στο Associated Press.

Στο ταξίδι του αντιμετώπισε καταιγίδες και κινδύνεψε να χάσει την ζωή του. Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην Αργεντινή. Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να φτάσει στις 15 Μαΐου για να γιορτάσει τα γενέθλια του πατέρα του, όμως κατάφερε να φτάσει έγκαιρα για την γιορτή του πατέρα. Υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετικός έτσι μπόρεσε να αγκαλιάσει και πάλι την οικογένειά του. «Θα φυτέψω έναν κήπο και θα πάρω τρεις κότες. Θα περάσω αυτό το χειμώνα με τους γέρους μου. Θέλω να είμαι μαζί τους» δήλωσει ο 47χρονος Χουάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση