ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Διαζύγιο από τον Τσοχατζόπουλο ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται για την απόφασή της το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» λέει η Βίκυ Σταμάτη.

Όλη η ανακοίνωση

Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.

Το χρονικό της σχέσης τους

Πολύκροτος ήταν ο γάμος του Άκη Τσοχατζόπουλου με την Βίκυ Σταμάτη που έγινε το 2004, καθώς είχε προκαλέσει σκάνδαλο τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όσο και στην υπόλοιπη χώρα για την υπέρμετρη χλιδή.

Ο γάμος έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου του 2004, στο Παρίσι, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου.

Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε Τζάγκουαρ και το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Παρόντες ήταν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης. Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς.

Η δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο Four Seasons, ενώ το συνολικό κόστος του γάμου είχε γραφτεί τότε ότι άγγιξε σε κόστος τα 2.5 δισεκατομμύρια δραχμές.

Όσον αφορά στην πρώτη γνωριμία τους αυτή έγινε το 2000, όταν -σύμφωνα με δήλωση της κυρίας Σταμάτη- πήγε να ζητήσει δουλειά στο υπουργείο που είχε αναλάβει ο Τσοχατζόπουλος.

Συγκεκριμένα, γνωρίστηκαν όταν η Βίκυ πλέον αποσπασμένη από τη ΔΕΗ ζήτησε να εργαστεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η ίδια ήδη από το 1993 εργαζόταν στην υπηρεσία διεύθυνσης προσωπικού στη ΔΕΗ και ήταν χρόνια μέλος της ΠΑΣΥΠ - ΔΕΗ, του συνδικαλιστικού φορέα της ΔΕΗ ο οποίος πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση