ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Διαγωνισμός: Το ολοκαίνουργιο άρωμα του Jimmy Choo μπορεί να γίνει δικό σου

Δεν πρόλαβε να καταφτάσει στα ράφια καλλυντικών και μεμιάς έγινε ανάρπαστο! Το ολοκαίνουργιο άρωμα του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας, Jimmy Choo, Flash EDP 100 ml, η κρέμα σώματος 200 ml και το shower gel, αξίας €146.40 περιμένουν να γίνουν δικά σας ψηφίζοντας την αγαπημένη σας εμφάνιση στον μηνιαίο διαγωνισμό του must online, Style Icon of the Month.

Jimmy Choo Flash: Ένα πολύ μοντέρνο άρωμα από άσπρα άνθη
Το Flash είναι ένα λουλουδένιο άρωμα από άσπρα άνθη με ένα ζωηρό και προκλητικό χαρακτήρα. Η αρωματοποιός Christine Nagel  λέει, «Δημιούργησα το Flash για τη γυναίκα της πόλης που έχει αυτοπεποίθηση: είναι σέξι, επαναστάτρια και φινετσάτη. Φαντάζομαι τους ήχους των τακουνιών της, καθώς περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού.»

Το άρωμα ανοίγει με μια φρέσκια εισαγωγή από ροζ πιπέρι, μανταρίνι και φράουλα. Καθώς οι σπινθηροβόλες νότες κορυφής εξατμίζονται, έντονες νότες καρδιάς από εξωτικό γιασεμί, άσπρα κρίνα και tuberose, αποκαλύπτουν ένα μεθυστικά ερωτικό χαρακτήρα. Η βάση από άσπρα ξύλα δίνει ένα αποτύπωμα που διαρκεί, το οποίο είναι  σαγηνευτικό και αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό. «Η μάρκα Jimmy Choo είναι μια τόσο θηλυκή μάρκα, που το άρωμα έπρεπε να έχει ένα αισθησιακό υπόβαθρο. Χρησιμοποίησα μια μοντέρνα νότα από άσπρα ξύλα που δίνει ένα θηλυκό και φινετσάτο άγγιγμα αλλά που ταυτόχρονα διατηρεί τη φωτεινότητα,» λέει η Nagel.

«Η Christine Nagel είναι μια σύγχρονη δημιουργός αρωμάτων. Η οσφρητική παλέτα που χρησιμοποιεί προσδιορίζει την άνεση, αλλά η αισθαντικότητα της παραμένει πάντα πολύ θηλυκή και εκλεκτική,» λέει ο Holloway.

Πώς θα κερδίσετε τα δώρα
• Μία αναγνώστρια θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το άρωμα Jimmy Choo Flash  EDP 100 ml, την κρέμα σώματος 200 ml και το shower gel αξίας €146.40.
• Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 1η Μαρτίου και λήγει στις 31 Μαρτίου.
• Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι έχουν κάνει εγγραφή στο must.com.cy.
• Όσοι έχουν κάνει εγγραφή και ψήφισαν έστω και μία φορά την εμφάνιση που τους αρέσει, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν.
• Την 1η του επόμενου μήνα, η διευθύντρια του must, Ειρήνη Χριστοφόρου, και ο διευθυντής επικοινωνίας και κυκλοφοριών των Ειδικών Εκδόσεων, Δημήτρης Δημητρίου, θα κληρώσουν ένα όνομα από το αρχείο εγγραφής του must.com.cy.
• Το άτομο που θα κληρωθεί, θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς.
• Η νικήτρια θα κληθεί να παραλάβει τα δώρα της από τα γραφεία του ομίλου των Ειδικών Εκδόσεων, όπου και θα φωτογραφηθεί.
• Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μαζί με τη φωτογραφία της νικήτριας θ’ αναρτηθούν στο must.com.cy και θα δημοσιευτούν στην επόμενη έκδοση του περιοδικού must.

Πώς θα ανακηρυχθεί η Style Icon of the Month
• Στην ενότητα των εμφανίσεων, υποψήφιες είναι οι κυρίες που επιλέγονται από την ομάδα του must.com.cy.
• Κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του μήνα θα προστίθεται και μία νέα εμφάνιση.
• Για κάθε μήνα, υποψήφιες για Style Icon of the Month θα είναι όλες οι εμφανίσεις που θα καταχωρηθούν από την 1η μέχρι την τελευταία ημέρα του συγκεκριμένου μήνα.
• Νικήτρια Style Icon of the Month θα είναι η εμφάνιση με τα περισσότερα αστεράκια και ψήφους που εσείς θα αναδείξετε.
• Η νικήτρια Style Icon of the Month θα ανακοινωθεί την 1η του επόμενου μήνα, αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού (π.χ. για τον διαγωνισμό που αρχίζει την 1η Μαρτίου, η νικήτρια θα ανακηρυχτεί την 1η Απριλίου).
• Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μαζί με τη φωτογραφία της νικήτριας θα αναρτηθούν στο must.com.cy και θα δημοσιευτούν στο must της επόμενης έκδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X