ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δέσποινα Καμπούρη: Θύμα διαδικτυακής απάτης απο Τούρκους εθνικιστές

Με ένα περίεργο συμβάν ήρθε αντιμέτωπη πριν απο λίγες ώρες η Δέσποινα Καμπούρη, όταν ο λογαριασμός της παρουσιάστριας στο Instagram παραβιάστηκε από Τούρκους εθνικιστές.

Συγκεκριμένα, οι hackers άλλαξαν το username του λογαριασμού της, έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε, και δημοσίευσαν στον λογαριασμό εικόνες για την Τουρκία. Λίγες ώρες αργότερα, η Δέσποινα Καμπούρη δημιούργησε καινούργιο λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους followers της για όσα συνέβησαν και ότι έχει ήδη καταφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: ''Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση