ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με τα παιδιά της και η έκπληξη γενεθλίων

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα 22 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή, με τα παιδιά της να διοργανώνουν την πιο όμορφη έκπληξη για να της ευχηθούν. 

Όπως δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής παράστασης ''Το δικό μας σινεμά'', την περίμενε μια πολύ όμορφη έκπληξη. 

''Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα!Την οργάνωσαν τα παιδιά μου!
Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες!
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!
Με κάνατε πολύ χαρούμενη!
#birthdaygirl'',έγραψε στη λεζάντα της εικόνας όπου πόζαρε πρώτη φορά με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια γίνεται 50 ετών και είναι στα καλύτερά της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και διατροφής της, αφού είναι οπαδός της υγιεινής ζωής.

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε.

Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε.

Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά», είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS