ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Δεν υποχωρεί ο καύσωνας: Πορτοκαλί προειδοποίηση

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι

Πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 5/9, μέχρι τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τυχόν αραιή σκόνη, στα ανατολικά, αναμένεται να υποχωρήσει σύντομα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα, στα δυτικά, μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, τοπικά στα νότια και στα δυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη, ενώ το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 35 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια και τοπικά, στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X