ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Δεν φαντάζεσαι πόσα νυφικά δημιούργησε η Μπόσνιακ για να καταλήξει στο ένα!

Δέσποινα Άσπρου

Δύο μέρες απέμειναν μονάχα για τον πολυαναμενόμενο γάμο της Υβόννης Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο. Το διάσημο ζευγάρι, ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, της Ελένης, θα ενωθεί και επίσημα με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου σε γνωστό κτήμα στην Αττική.

Και μπορεί οι λεπτομέρειες που αφορούν τον γάμο να έρχονται διαρκώς στην επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου της εμφάνισης του Έρως Ραμαζώτη, ο οποίος θα αναλάβει μεγάλο μέρος της διασκέδαση στη δεξίωση, μάθαμε και κάτι άλλο! Μάθαμε πόσα νυφικά δημιούργησε η Υβόννη... μέχρι να καταλήξει στο ένα, το μοναδικό, εκείνο που θα την κάνει να ξεχωρίσει, εκείνη την τόσο σημαντική μέρα της ζωής της!

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει», η Υβόννη στην προσπάθεια της να καταλήξει σχεδίασε 12 νυφικά! Και μπορεί αρχικά ο αριθμός να μας κάνει εντύπωση, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι λαμπερές την ημέρα του γάμου της και οι απλές κοινές θνητές... δοκιμάζουν πάνω από 100 νυφικά, τότε ο αριθμός 12 δεν είναι και τόσο μεγάλος!

Και μεις στην θέση της, το ίδιο μάλλον θα κάναμε! Και μπορεί να μην ξέρουμε πως θα είναι το νυφικό... αλλά γνωρίζοντας το γούστο και το ταλέντο της είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι κομψό, σέξυ και προφανώς παραμυθένια! Για να δούμε όμως!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση