ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο Living Color Festival

Σταύρη Φράγκου

Το πρώτο Living Color Festival, το μεγαλύτερο music&artsfestival που έγινε ποτέ στην Κύπρο, είναι πλέον γεγονός και οι χιλιάδες φανς της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής (EDM) δεν έχασαν ευκαιρία και βρέθηκαν χτες στο φεστιβάλ για να δουν από κοντά και να ακούσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να αναλαμβάνουν τα DJsets, ο ένας μετά τον άλλο, Dimitri Vegas & Like Mike, Angemi, A.M. SNiPER, Paz, DJK (KyprosA. Karaviotis) ,DjParadise και Seven.

Οι επισκέπτες που βρέθηκαν χτες εκεί και θα δώσουν το "παρών" τους σήμερα θα μπορούν να απολαύσουν live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία από ποιοτικό streetfood στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 21000 τ.μ. στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας -Οδός Σταδίου.

Η δεύτερη μέρα του Living Color Festival υπόσχεται να ολοκληρώσει τη βραδιά με επιτυχία για μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη εμπειρία με non-stoplive μουσική από τους NERVO, Nicky Romero, Quintino, Junior Rush, Andy Von Emannuel & Elgato.

Η Smirnoff και το SHARK energy drink παρουσιάζουν τo LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL και χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι το Mad Kύπρου και o DeeJay 93.5.

Δείτε τις φωτογραφίες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση