ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Δαχτυλίδι της φωτιάς: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο MEGA

Αν το ''Ονειρο Ήταν'' είχε κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, το Δαχτυλίδι της Φωτιάς αναμένεται να σπάσει... κάθε τηλεοπτική προσδοκία και να χτυπήσει κόκκινο.

Ο Κώστας Βαζάκας, η Έλενα Χριστοφόρου βάζουν το... μελάνι στο σενάριο και οι Χρήστος Δήμας με Spyros C σκηνοθετούν το πιο πολυαναμενόμενο σίριαλ της κυπριακής τηλεόρασης που κάνει απόψε πρεμιέρα στο MEGA στις 21:20.  

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Ένας άντρας χωρίς παρελθόν, μια γυναίκα χωρίς μέλλον. Συναντιούνται ξαφνικά και χορεύουν ένα ερωτικό τανγκό με τόσο πάθος… σα να γνωρίζονται χρόνια, ή μήπως γνωρίζονταν;

Η απόλυτη ένωση, ο απόλυτος έρωτας, το όνειρο που έζησαν κάποτε, κόπηκε βίαια εξαιτίας ενός σκοτεινού παιχνιδιού που παίχτηκε στις πλάτες τους.

Τώρα πιστεύουν πως τίποτα δε θα τους σταματήσει για να το ζήσουν. Η μοιραία συνάντηση τους θα ανοίξει τις πόρτες της αντίληψης και για τους δυο.

Το τανγκό που χορεύουν δεν είναι στον κήπο της Εδέμ αλλά είναι στη σκιά ενός γιγαντωμένου τέρατος μέσα σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον διεθνών γεωπολιτικών συμφερόντων, τρομοκρατίας και κατασκοπείας.

Πως μπορείς να γλιτώσεις απ’ αυτό όταν γεννήθηκες και μεγάλωσες εκεί μέσα χωρίς καν να στο πουν;   Πως να φωνάξεις πως η ειρήνη ο έρωτας και η αγάπη είναι αυτό που έχουν ανάγκη οι ανθρώπινες ψυχές, ενώ βρίσκεσαι στη μέση ενός αμείλικτου και ακήρυχτου πολέμου, που καταβροχθίζει ότι βρει μπροστά του;

Τότε είναι που ο Ορφέας και η Μαρίνα θα καταλάβουν πως αν θέλουν να μείνουν ευτυχισμένοι θα πρέπει να παίξουν με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ζήσουν τον έρωτα τους μέσα στην κόλαση που τους έριξαν, οι ίδιοι οι πατεράδες τους.

Εκεί που κάθε ανάσα σου, κάθε αγκαλιά, κάθε φιλί, μπορεί να είναι η τελευταία και πρέπει να την χαίρεσαι χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο.

Πρωταγωνιστούν: Αθηνά Οικονομάκου, Μέμος Μπεγνής, Μαριάννα Καυκαρίδου, Φίλιππος Σοφιανός, Έμιλυ Κολιανδρή, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Χριστόδουλος Μαρτάς, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νάτια Χαραλάμπους, Νίκη Δραγούμη, Άθως Αντωνίου, Βαλεντίνα Elsayed, Ερμογένης Σκιτίνης, Αμαλία Αβραάμ.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση