ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Dansing for you 3: Ποιοι πέρασαν στον τελικό;

Το Dansing for you 3 φτάνει στο τέλος του, η αγωνία κορυφώνεται και όλοι αναμένουν να δουν ποιος θα στεφθεί νικητής. Ο ημιτελικός του φιλανθρωπικού show του Mega έδειξε τα τέσσερα ζευγάρια που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Μια ανάσα πριν τον τελευταίο live, από το παιχνίδι αποχώρησαν οι Λευτέρης Ζαμπετάκης και Χριστίνα Τσέλεπου από το τραγούδι και οι Ιωάννα Πολυνείκη και Πέτρος Αναστασίου από τον χορό. Παρά τα καλά σχόλια που δέχτηκαν για την επίδοσή τους και την πολύ καλή βαθμολογία που πήραν,  τα δύο ζευγάρια δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.


Εντάσεις και καυστικά σχόλια είχαμε λίγο μετά την ερμηνεία του γνωστού ηθοποιού στο τραγούδι «Τριανταφυλλιά». Ο Λευτέρης αναφέρθηκε στη συναισθηματική φόρτιση της παρτενέρ του, λόγω του τραγουδιού «Τριανταφυλλιά» του Μάριου Τόκα, το οποίο συνέδεσε με το θείο της που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Νίκος Μουρατίδης ενοχλήθηκε και τον διέκοψε λέγοντας «Το reality θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;». Ήταν τότε η σειρά της Χριστιάνας Αριστοτέλους να εξοργιστεί και απαντώντας στον κριτή είπε, «Είναι προσβλητικό αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή» και συνέχισε «Δεν το έχετε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις όμως». Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον κριτή και την παρουσιάστρια, οι οποίο ανέβασαν τον τόνο της φωνής του και μίλησαν για αρκετή ώρα με έντονο ύφος. Στη συνέχεια ο κριτής ιδιαίτερα ενοχλημένος, αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο την εμφάνιση του ζευγαριού.


Τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν θέλησε να δώσει ο Λευτέρης και τη στιγμή της αποχώρησης, αφού ευχαρίστησε την παρτενέρ του Χριστίνα Τσέλεπου, την οικογένειά της, αλλά και την οικογένειά του, ανέφερε «Δεν είναι reality. Η ζωή είναι αυτό. Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι φεύγουν. Χάσαμε κι εμείς δικούς μας ανθρώπους. Δύναμη, αντοχή…».


Τα μάτια όλων είναι πλέον στραμμένα στον μεγάλο τελικό του Dansing for you 3, που έρχεται την επόμενη Κυριακή.  Στον χορό θα «κονταροχτυπηθούν» οι Κλέλια Γιασεμίδου και Φοίβος Δημητρουδιού και οι Εύα Παπαγεωργοπούλου και John Olariu. Στο τραγούδι θα δούμε τους Ηρόδοτο Μιλτιάδους και Σαλίνα και τον Ανδρέα Δημητρόπουλο με την Έλενα Ανδρέου να τα δίνουν όλα για να βγουν νικητές.

Guest stars της βραδιάς ήταν δύο μεγάλα κυπριακά ταλέντα που κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό με παλιές καθώς και νέες τους επιτυχίες. Ο λόγος για τους Γιώργο Παπαδόπουλου και Ελευθερία Ελευθερίου. Ο τραγουδιστής ανέβασε το κέφι με τα τραγούδια του, κάνοντας το κοινό να χορεύει στους ρυθμούς του ενώ λίγο πριν φύγει από το πλατό φρόντισε να πάρει τη θέση του Τζέικ και προειδοποίησε το κοινό πως έρχεται σύντομα. Όπως έγινε γνωστό, ο καλλιτέχνης θα παίξει τον ρόλο του κριτή στο show που ετοιμάζει το κανάλι με τίτλο «Your Song».


Σέξι κι όποιος αντέξει εμφανίστηκε η Ελευθερία, φορώντας μία υπέροχη δημιουργία των Natar-Γεωργίου. Η νεαρή ερμηνεύτρια κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με τη φωνή αλλά και τα λικνίσματά της πάνω στη σκηνή.

Η αγωνία πλέον κορυφώνεται, οι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και η μεγάλη «μάχη» θα δοθεί στον τελικό του Dansing for you 3 την επόμενη Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση