ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Cytamobile-Vodafone MAD Music Awards Cyprus: Και οι νικητές είναι...

Τρεις μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά της 28ης Οκτωβρίου και το Beautiful People ανακοινώνει τους μεγάλους νικητές των δέκα κατηγοριών, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Κύπρο.

Θα είναι το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς! Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου η Λευκωσία θα ζήσει το μεγαλύτερο μουσικό υπερθέαμα που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο.

Ανατρεπτικά ντουέτα, δυνατές εκτελέσεις , ρυθμός και ένταση στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Τ. Παπαδόπουλος – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στις 19:30.

Τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα, αφού οι φανατικοί του είδους δεν χάνουν με τίποτε το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς σε ένα στάδιο που θα φιλοξενήσει πέραν των 20 καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή και θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό σόου. Σάκης Ρουβάς, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Onirama, Demy, Boys and Noise και Stan A.M Snipert, Στέλιος Λεγάκης, Doody, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν.

Το Beautiful People ανακοινώνει επίσημα τους μεγάλους νικητές που θα βρεθούν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους. Να αναφέρουμε πως τους νικητές ανέδειξε το κοινό, μετά από ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου και έληξε στις 20 Οκτωβρίου. Το κοινό ψήφιζε τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε κάθε κατηγορία από την ιστοσελίδα του MAD, είτε τηλεφωνικώς είτε με sms.

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ONIRAMA

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
PARTY SLEEP REPEAT – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΙΓΙΟΝ

ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
BOYS AND NOISE
 
ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
ΓΙΑ ΣΕΝΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
BUS PASS – A.M SNIPPER FEAT. WHILEY

ΒΡΑΒΕΙΟ LOVE FM
DEMY

ΒΡΑΒΕΙΟ DEEJAY 93.5
A.M. SNIPER

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X