ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

#celebsbreakup: Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν περιμέναμε να χωρίσουν

Ήταν από τα ζευγάρια που η είδηση του χωρισμού τους ήταν ανέλπιστη. Ίσως η μεταξύ τους χημεία και το ταίριασμά τους να μην υποδήλωναν ότι μετά από τόσα χρόνια μαζί κάτι θα «έσπαζε» στη σχέση τους.

Της Ηλέκτρας Στασινοπούλου

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μόλις ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από δεκατρία χρόνια κοινής πορείας και εννέα ως παντρεμένοι. Το ζευγάρι που είχε δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο παιδιά ανακοίνωσε το τέλος της κοινής τους ζωής μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Με κοινή δήλωσή τους γνωστοποίησαν ότι παίρνουν δρόμους χωριστούς, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης. Μετά το διαζύγιο στην TV, ήρθε δυστυχώς και ο χωρισμός στη ζωή! «Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µάς ενώνουν για πάντα», δήλωσε το πρώην ζευγάρι.

 

Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού

Είναι από τα διαζύγια που πραγματικά μάς σόκαραν. Κανείς δεν περίμενε πως ένα βράδυ Σαββάτου, θα έσκαγε σαν βόμβα μεγατόνων η ανακοίνωση του χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Άλλωστε, 18 χρόνια γάμου με τρία πανέμορφα παιδιά ήταν κάτι παραπάνω από απρόσμενο να σκάει στα ΜΜΕ ο χωρισμός τους με μια από κοινού ανακοίνωση.

 

Γιάννης Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη

Ήταν το πρώτο ζευγάρι που εξέπληξε τους πάντες αφού 9 χρόνια μετά τον γάμο τους και με τρία πανέμορφα παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος με μία κοινή ανακοίνωση δήλωναν τον χωρισμό τους. Η είδηση τότε έσκασε σαν βόμβα και αρκετά τυπογραφεία περιοδικών και εφημερίδων άλλαζαν την τελευταία στιγμή εξώφυλλα μόνο και μόνο να διαδοθεί η είδηση της - τότε - ημέρας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως επαφή, οι δικαστικές διαμάχες για την περιουσία του δεν έχουν τελειωμό ενώ η όμορφη παρουσιάστρια πλέον διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της δίπλα στον γνωστό επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο.

ΠΗΓΗ: BEAUTIFUL PEOPLE

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση