ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βηρυτός: «Είδα τον γιο μου μέσα στα αίματα»

Τα 15 λεπτά τρόμου στη Βηρυτό

newsroom must

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου δύο βδομάδες από την έκρηξη στην Βηρυτό, ωστόσο κανένας μας δεν μπορεί να ξεχάσει την τεράστια καταστροφή που άφησε πίσω της 170 νεκρούς και πάνω από 6.000 τραυματίες. Την ίδια στιγμή, σπίτια και καταστήματα καταστράφηκαν – μεταξύ αυτών το κατάστημα του γνωστού Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας Elie Saab.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

Κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο The Business of Fashion, ο σχεδιαστής αποκάλυψε πώς βίωσε τα 15 λεπτά που έσπειραν τον τρόπο στην πόλη και μίλησε για τον τραυματισμό του γιου του – καθώς την στιγμή της έκρηξης βρίσκονταν μαζί με τους εργαζόμενούς τους στα κεντρικά γραφεία του brand του.

«Είδα τον γιο μου γεμάτο αίματα, δεν μπορούσα να το πιστέψω... Είπα εντάξει, είναι τραυματισμένος, αλλά είναι ΟΚ, έχει κοπεί από τα γυαλιά στο κεφάλι και τα χέρια του, ωστόσο αυτά τα 15 λεπτά τα ένιωσα σαν δύο μέρες. Δεν ήταν μόνο επειδή υπήρξε αυτό το θέμα με τον γιο μου, το ίδιο ένιωσα για όλους, εργαζόμαστε όλοι σαν μια οικογένεια κάτω από την ίδια στέγη», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elie Saab Jr. (@eliesjr) on

Στην συνέχεια, συγκρίνοντας τα όσα έγιναν με τον εμφύλιο πόλεμο που έγινε στον Λίβανο μεταξύ του 1975-1990 – τον οποίο και έζησε είπε: «Ήταν η ίδια μυρωδιά, η ίδια σκόνη, τα σπασμένα γυαλιά. Ειλικρινά, δεν θέλαμε να το ξαναζήσουμε αυτό και δεν ήταν απαραίτητο» και μεταξύ άλλων κατέληξε πως «Πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς οι Λιβανέζοι δεν τα παρατάμε. Αυτό είναι το κομμάτι που μπορεί να επισκευαστεί. Η μεγαλύτερη απώλεια είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να επιστρέψουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elie Saab Jr. (@eliesjr) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση