ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Αναλυτικά ο καιρός

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται αραιή σκόνη µέχρι και απόψε.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος. Αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά και τοπικά στα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση