ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και το βράδυ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X