ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βροχές, βροντές και ισχυρό ρεύμα αέρα στο καιρικό μενού

Αναλυτικές προβλέψεις μέχρι το Σάββατο

Μέτριο μέχρι ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, αραιή κυρίως, σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από βροντές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια και ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από βροντές, ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός αναμένεται σταδιακά να βελτιωθεί.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, ενώ αναμένεται σταδιακά άνοδος μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X