ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Blue is the new black

Το μπλε χρώμα είχε την τιμητική του στο red carpet των Gliss Style Awards, με τις περισσότερες καλεσμένες να το τιμούν ιδιαίτερα! Midnight blue, βασιλικό μπλε, electric blue και απαλό μπλε σε μίνι φορέματα και gowns με ανοικτή την πλάτη έκλεψαν την παράσταση. Η φωτογραφική μας κάμερα κατέγραψε τα πάντα και σας παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις που τίμησαν το μεγαλύτερο trend της σεζόν. 

Η υποψήφια την κατηγορία "Fashion Designer of the Year", Μαρία Αριστείδου με μπλε βασιλικό gown δικής της δημιουργίας, προτίμησε ελαφρώς smoky eye look και wavy hairstyle, ενώ η Μαρία Τύμβιου με total look SportMax, συνδύασε shiny leather top με μπλε pencil φούστα, και τα πιο δημοφιλή ίσως items από το catwalk του οίκου.

                                  Μαρία Αριστείδου                                                                      Μαρία Τύμβιου               

Η fashion blogger Ιωάννα Μωυσέως εξύμνησε το μπλε χρώμα με μάξι φόρεμα αναβαθμίζοντας τέλεια το look της με μπλε electric γούνινο vest, ενώ η Μαρία Λοττίδη συνδύασε Balenciaga peep toe booties με ultra chic φόρεμα Yigal Azrouel σε electric blue.

                                     Ιωάννα Μωυσέως                                                                     Μαρία Λοττίδη

Το μοντέλο και υποψήφια στην κατηγορία "New Model of the Year", Έμιλυ Νικολαίδου έκανε την εμφάνιση του με overall φόρεμα σε μπλε απόχρωση και shiny sandals ενώ η αρχισυντάκτρια του Beautiful People, Νατάσα Αλεξάνδρου, με μίνι φόρεμα σε midnight blue απόχρωση Stalo Elia και Yves Saint Laurent sandal heels.

                             Έμιλυ Νικολαίδου                                                                  Νατάσα Αλεξάνδρου

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση