ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Βλαδίμηρος Τζιωρτζής: Πήρε το πράσινο φως από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Αναβολή στράτευσης για έξι μήνες στον 18χρονο πιλότο της Formula 3 Βλαδίμηρο Τζιωρτζή χορήγησε το Υπουργείο Άμυνας, ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μου, αφουγκράστηκε την αγωνία μου και μεσολάβησε ώστε να μου δοθεί μια τεράστια βοήθεια. Τώρα μπορώ απερίσπαστος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα, εντός και εκτός Κύπρου» λέει ο Τζιωρτζής από τη Ρωσία, όπου θα αγωνιστεί στον τρίτο αγώνα της χρονιάς στη Formula Masters (Russia).

Εάν δεν του παραχωρείτο αναβολή, θα έπρεπε να επιστρέψει στην Κύπρο και να παρουσιαστεί την Παρασκευή, 10 Ιουλίου, αφήνοντας ένα συμβόλαιο για το οποίο έκανε τεράστιες θυσίες.

«Έχω τονίσει πως δεν θέλω να απαλλαγώ από τις υποχρεώσεις μου έναντι της πατρίδας, απλά ζητώ μια μικρή διευκόλυνση ως προς την εκπλήρωσή τους, η οποία για την καριέρα μου είναι ζωτικής σημασίας» αναφέρει ο 18χρονος Κύπριος πιλότος, που ταξιδεύει την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη.

O τρίτος αγώνας της σεζόν στη ρωσική Formula 3 θα γίνει 24-26 Ιουλίου στην πίστα του Σμόλενσκ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση