ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

#BirthdayDay: Μια γυναίκα ανάμεσά μας έκανε το πιο ωραίο δώρο στον σύντροφό της

Δέσποινα Άσπρου

Όταν πλησιάζουν τα γενέθλια κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, τότε όλοι μας σκεφτόμαστε για το ιδανικό δώρο. Όλοι μας αναζητούμε αυτό το κάτι που θα φέρει το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο του εορτάζοντα, έτσι δεν είναι; Όταν μάλιστα το δώρα αφορά τον σύντροφό μας, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Και μπορεί το τέλειο δώρο να μοιάζει με αίνιγμα, ωστόσο μια κοπέλα ανάμεσά μας κατάφερε και έκανε το πιο εντυπωσιακή έκπληξη στον σύντροφό της... χωρίς να ξοδέψει ούτε σεντ. Μάλιστα το εν λόγω δώρο ήταν τόσο πρωτότυπο, που κίνησε έντονα το ενδιαφέρον μας και μας έκανε να ασχοληθούμε, χωρίς καν να την γνωρίζουμε. Τι έκανε;

Η Lera λοιπόν, μια κοπέλα από την Sri Lanka, χρησιμοποιώντας το Instagram έκανε κάτι τέλειο για τα μάτια του καλού της. Δημιούργησε ένα profile με ονομασία «Happy Birthday Kolya» και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να γράψουν μια ευχή: «Χρόνια πολλά Kolya, η Lera πραγματικά σ’ αγαπάει και αυτό μπορεί να το νιώσεις ακόμη και στον αέρα – της πόλης/ χώρας στην οποία βρίσκονται». Στην συνέχεια ανάρτησε όλες τις φωτογραφίες, τις οποίες παρουσίασε και στον σύζυγό της, Kolya, την ημέρα των γενεθλίων του.. και απ’ ότι μας είπε ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που της υποσχέθηκε ότι θα επιλέξουν μαζί μερικά μέρη για να τα επισκεφτούν!

Και κάπου εδώ παραδεχόμαστε ότι η πράξη της Lera ήταν super wow! Μας απέδειξε ότι δεν χρειάζονται πάντα τα χρήματα, αλλά μια καλή ιδέα. Τυχερός o Kolya λοιπόν!

Δες μερικές φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τον λογαριασμό:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση