ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βίκυ Καγιά: Η Καζαριάν, η Σκίτσκο και ο δεύτερος κύκλος του GNTM

Δέσποινα Άσπρου

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου καλεσμένη στο Πρω1νό και όπως αποδείχθηκε είχε ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση.
Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην Φαίη Σκορδά και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε σχετικά με το αγαπημένο reality μόδας. Τότε η κριτής του GNTM δεν δίστασε να κάνει διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού. Συγκριμένα η Καγιά αναφερόμενη στο reality είπε: «Επίσημα πράσινο φως δεν έχουμε. Από ότι όλοι ξέρουμε θα πάει και δεύτερη χρονιά. Τι, πως, που και γιατί δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα. Κανονικά από τον επόμενο Σεπτέμβρη δηλαδή…».

Στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να μιλήσει και για την νικήτρια του διαγωνισμού, Ειρήνη Καζαριάν. «Είναι ένα κοριτσάκι που έγινε κορίτσι και femme fatale που δεν την περιμέναμε από καμία άποψη. Είναι Next Top Model γιατί έχει το diversity. Δεν είναι το κλασσικά όμορφο και αναμενόμενο. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καριέρα Top Model ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Είναι μία κοπέλα που δεν την ξεχνάς ποτέ…".

Από την συζήτηση όμως, δεν έλειψε και η Κύπρια Εβελίνα Σκίστκο! "Για να σου πω και την αλήθεια όλοι περιμέναμε την Εβελίνα. Μέχρι που έφτασε ο τελικός, κόλλησε η Εβελίνα, αγχώθηκε και βγήκε μπροστά η Ειρήνη… χορός, σκέτσο, μπρίο… Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, μας έδεσε τα χέρια", είπε η κριτής του GNTM... επιβεβαιώνοντας πώς η κριτική επιτροπή δεν περίμενε να στεφθεί η Καζαριάν το επόμενο top μοντέλο της Ελλάδας!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση