ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βικτώρια Καρύδα: Εγκαταλείπει την Ελλάδα μετά την δολοφονία του συζύγου της;

Δέσποινα Άσπρου

Η είδηση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έσκασε την περασμένη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου σαν βόμβα.

Τραγική ειρωνία της υπόθεσης αποτέλεσε το ότι η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας βρισκόταν fashion show γνωστού οίκου μόδας και από την ώρα που έμαθε για το δυσάρεστο γεγονός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Και ενώ η Βικτώρια ήδη έχει πει το τελευταίο αντίο στον σύντροφό της, είναι ξεκάθαρο πως εξακολουθεί να μην πιστεύψει το κακό που την βρήκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα Αυστραλιανά ΜΜΕ, το γνωστό μοντέλο μετά την δολοφονία του συζύγου της, σκέφτεται το μέλλον της μακριά από την Ελλάδα, καθώς φοβάται τα χειρότερα αν μείνει στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε στους αστυνομικους άγνοια για το κίνητρο της εκτέλεσης και τον δολοφόνο.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι έχει λόγο να φοβάται. Ποτέ δεν έδειξε ανήσυχος για κάτι. Ποτέ δεν έδειξε φοβισμένος», κατέθεσε η Βικτώρια Καρύδα.

Η πιθανή μετακόμιση της οικογένειας βάζει σε σκέψεις τους αξιωματικούς της ασφάλειας, που μέχρι τώρα πιστεύουν ότι η δολοφονία σχετίζεται με το παρελθόν του στην Αυστραλία. Την ίδια στιγμή το ενδεχόμενο της μετακόμισης δείχνει ξεκάθαρα πως η Βικτώρια φοβάται για την ζωή της.

Οι αστυνομικοί που γνωρίζουν τα στοιχεία, υποστηρίζουν ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, λειτούργησε με την ψυχραιμία και την ακρίβεια που έχει ένας καλά εκπαιδευμένος επαγγελματίας.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μακρής ήταν άγνωστος στο χώρο εταιριών security, αλλά οι ανταγωνιστές του εντυπωσιάστηκαν με το επιχειρηματικό του άνοιγμα.

«Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης με τη δουλειά τη δική μας σε ύφεση τα τελευταία χρόνια, και τώρα ξανά ανεβαίνει να κάνει κάποιος μια τέτοια επένδυση είναι λιγάκι… δηλαδή λες πως, πως έγινε αυτό ας πούμε», δήλωσε ο Στέφανος Καραφωτιάς, διεθυντής του «Karakitsios Security».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση