ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βέφα Αλεξιάδου: «Στην άρχη η Μενεγάκη ήταν ψυχρή μαζί μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» βρέθηκε η Βέφα Αλεξιάδου το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για όλα στον Μάρκο Σεφερλή.

Η μαγείρισσα, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αφού έχασε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τις δύο της κόρες, μίλησε στον παρουσιαστή για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση αλλά και για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Με όλες καλά ήταν. Αλλά στην αρχή δεν ήμουν ευχαριστημένη με την Ελένη. Ήταν πιο ψυχρή. Μετά όμως έγινε η καλύτερη από όλες! Δεν ανταλλάξαμε την παραμικρή κουβέντα και περάσαμε πολύ ωραία. Θυμάμαι την Ελένη να τα γεύεται και να ευχαριστιέται τα φαγητά μου», είπε για τις παρουσιάστριες του «Πρωινού Καφέ» που συνεργάστηκε επί σειρά ετών.

Ακόμη μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και εξήγησε αν ήταν δική της απόφαση να μην είναι σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή:

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόχη της από την τηλεόραση και είπε: «Οκτώ χρόνια απείχα από την τηλεόραση. Όχι βέβαια, δεν ήταν επιλογή μου. Απλά άλλαξαν τα κανάλια. Ούτε ξέρω γιατί σταμάτησαν να με καλούν στα κανάλια. Θα μπορούσε να υπάρχει και μια εκπομπή του στυλ του δικού μου. Γιατί εγώ δεν έκανα συνταγές έτσι, όπως μου έρθουν. Ακολουθούσα ένα πρόγραμμα. Ακολουθούσα την παράδοση, την εποχικότητα και τη θρησκεία μας».

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο συζητάει για την επιστροφή με το κανάλι «E»: «Είχα μια πρόταση με το κανάλι Epsilon. Το συζητήσαμε αλλά δεν έχουμε ακόμα μια απάντηση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Η Βέφα Αλεξιάδου δεν δίστασε να αποκαλύψει και τις αμοιβές της λέγοντας: «Έβγαλα πολλά χρήματα. Από τον ΑΝΤ1 13 χρόνια δεν πληρώθηκα. Αλλά πήρα φήμη και πληρώθηκα από τα άλλα κανάλια. Δεν έκανα πλούσια ζωή και είχα χρήματα στην άκρη ώστε να ζω αυτά τα 8 χρόνια που δεν δούλευα. Τα πολλά λεφτά τα ξόδεψα με την αρρώστια της μεγάλης μου κόρης. Έδωσα ό,τι μπορούσα για να σώσω το παιδί μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Έπαιρνα 3.500 ευρώ σύνταξη και πλέον με τις περικοπές παίρνω 1500. Τα πολλά χρήματα εξανεμίστηκαν και πρέπει να ξαναδουλέψω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X