ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ο μυστικός γάμος στην Κρήτη και όλες οι λεπτομέρειες

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέλεξαν την πρώτη ημέρα μετά το τέλος της Σαρακοστής και το Πάσχα, για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Δευτέρα 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης κάτω από άκρα μυστικότητα και έγινε γνωστό αργότερα όταν η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη έγραψε ''just married'' στα stories της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Happy Day στον γάμο από τους επώνυμους καλεσμένους, παρευρέθηκε η Τίνα Τόσκα, καλή φίλη του ζευγαριού. Το κτήμα που πραγματοποίθηκε η δεξίωση ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη, σε ξονοδοχείο της οποίας εργάζεται ως σεφ και ο Λευτέρης Σουλτάτος στις Γούβες Ηρακλείου.

Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια, γυναίκα του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ενώ το παράξενο όσον αφορά στη δεξίωση ήταν ότι έλειπε η κολλητή της Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου, της οποίας θα βαφτίσει τον γιο της Μάξιμο.

 Δείτε τα βίντεο από το ρεπορτάζ του Happy Day.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση