ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βάσω Λασκαράκη: H αναφορά στο διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη

Λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στην αγαπημένη σειρά του Αlpha ''Το σόι σου'', η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή ''Happy Day'', και απάντησε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το ''κυνηγητό'' των παπαράτσι, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 

«Με ενοχλούν όταν είμαι με το παιδί, το οποίο φρόντισα να το καλύψω βγάζοντας μια ανακοίνωση. Θα ήθελα ο φωτογράφος να μην έχει τη δυνατότητα να σηκώσει την κάμερα μπροστά στην Εύα. Συνέβαινε πολύ συχνά επειδή μένουμε κοντά σε δύο πολύ μεγάλα εμπορικά κέντρα», απάντησε, ενώ πρόσθεσε:

«Αυτό συνέβαινε πάντα απλώς επέλεγα να μην το παρακολουθώ. Τώρα το περίμενα γιατί θα ήταν αναπόφευκτο λόγω του χωρισμού και του διαζυγίου. Είμαστε πολύ γνωστοί και οι δύο και θα υπήρχε αυτή συνέπεια. Το είχαμε συζητήσει από την αρχή, το ξέραμε και το περιμέναμε. Ωστόσο δεν είναι κάτι που να με έχει ενοχλήσει».

Όσον αφορά τη νέα της σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι «ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι», κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην σχέση της.

Δείτε τις δηλώσεις της στο video:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση