ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βαλτινός: Αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα;

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευντευξη στο περιοδικό Τηλεώρες και μίλησε για τα Δίδυμα Φεγγάρια, τα οικονομικά προβλήματα που τα δημοσιεύματα έγραφαν ότι είχε, αλλά και τα επόμενα σχέδιά του! 

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» έχει ξεκινήσει! Τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια;
Πρόκειται να δούμε μια συμβίωση του Παύλου με την Αλίκη, με ό,τι σημαίνει μια συμβίωση, με τα καλά της και τα κακά της. Ξέρετε τα ζευγάρια πασχίζουν να συμβιώσουν και όταν το καταφέρουν πασχίζουν να χωρίσουν. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην περίπτωσή τους.

Θεωρείστε ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα! Τι σας έκανε να πείτε ναι σε μια κυπριακή παραγωγή;
Η εγγύηση της Βάνας Δημητρίου, που είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πεπειραμένη σε καθημερινές σειρές, καθώς είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Η εγγύηση από την παραγωγή, πως ό,τι είπαμε θα γίνει, και τέλος ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος έχει την σκηνοθετική επιμέλεια και ξέρω πόσο λεπτολόγος και πόσο θυσιάζεται και για τις δύο σειρές. Τέλος φυσικά εγγύηση ήταν και το «Μπρούσκο» που προηγήθηκε και σε κάνει να πιστεύεις πως και η επόμενη σειρά της ίδιας παραγωγής θα είναι εξίσου φροντισμένη.

Είχατε δηλώσει σε συνέντευξή σας πως αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα!
Εκείνο που είχα δηλώσει είναι πως όταν κάποιος ασχολείται με τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο να αποτύχει, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Είναι σαν να κάνεις πικ νικ σε εμπόλεμη ζώνη. Απλά αυτό παραφράστηκε και έγινε viral χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο.

Τα χρήματα που δίνονται σήμερα στους ηθοποιούς είναι αρκετά για να ζήσουν άνετα;
Όχι δεν αρκούν. Δίνεται το 1/10 των χρημάτων που δινόταν παλιά και η δουλειά και ο κόπος είναι δέκα φορές περισσότερος.

Έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει; Εσείς τι προγράμματα παρακολουθείτε;
Παρακολουθώ τα πάντα! Από σειρές, ντοκιμαντέρ, εκπομπές λόγους και σειρές μέχρι χαζοεκπομπές και trash προγράμματα. Τα βλέπω όλα για να δω προς τα που πάει η κατεύθυνση, γιατί όταν μια χώρα καταστρέφεται και έχει οικονομικά προβλήματα, όπως η Ελλάδα, μοιραίο είναι και η τηλεόραση να ακολουθεί αυτή την πορεία. Οι σοβαρές εκπομπές, η μυθοπλασία, η δραματοποιημένη λογοτεχνία και μια σειρά από αυτές τις παραγωγές έχει χάσει πολύ έδαφος. Ελπίζω όταν ξεπεράσουμε την κρίση να επανέλθουμε. Γενικά εγώ δεν είμαι του «χαβαλέ» ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο θέατρο, ούτε καν στην επιθεώρηση. Θέλω να υπάρχει ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα και αυτό που βλέπω να μου δίνει κάτι.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;
Κάνω πρεμιέρα 14/10 στη Θεσσαλονίκη με το καινούργιο μου έργο «Ω Θέε μου» που είναι εκπληκτικό και έχει να κάνει με όσα έχουμε να συζητήσουμε με το Θεό αλλά δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια περιοδεία και υπάρχουν σχέδια να έρθουμε και στην Κύπρο. Μετά από αυτό ξεκινάω πρόβες για να ανέβει ο «Ζορμπάς» σε σκηνοθεσία και επιμέλεια του Σταμάτη Φασουλή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X