ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βαλάντω Τρύφωνος – Μέλισσες: Έτοιμο το ολοκαίνουριο κομμάτι

Μπορεί το κορίτσι μας να μην λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision τελικά αλλά δεν καθησυχάζεται με τίποτα. Ο λόγος για την Βαλάντω Τρύφωνος φυσικά που ετοίμασε το καινούριο της single το οποίο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας αποκάλυψε λίγα πράγματα για το καινούριο τραγούδι αλλά και για τη συνεργασία της με τις Μέλισσες: «Τελειώσαμε τις ηχογραφήσεις χθες και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία. Αγαπώ και θαυμάζω πολύ τα παιδιά και θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχοι.» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το cd single θα εμπεριέχει ένα τραγούδι σε μουσική και στοίχους από τις Μέλισσες. Έχει ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο ενώ δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε ακούσει μέχρι στιγμής. Θα έλεγα ότι είναι ένα love song με χαρακτήρα της δεκαετίας του εξήντα».

Την έγκριση του τραγουδιού πήρε και από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος άκουσε το κομμάτι και του άρεσε πάρα πολύ.

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα για να το ακούσουμε και εμείς.

Όσο για τα ερωτικά της, αυτό το διάστημα μπήκαν λίγο στο περιθώριο αφού όπως μας είπε χαρακτηριστικά «Είμαι single και είμαι σε πολύ ωραία φάση και είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για μένα. Έχω πολλά επαγγελματικά σχέδια και θέλω να είμαι συγκεντρωμένη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση