ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

“Back to Blanche” από τον Γιάννη Λάσκο

Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν δύο χρόνων από το χώρο της μόδας, ο Γιάννης Λάσκος επιστρέφει δυναμικά με τη δημιουργία του δικού του fashion brand. Το “Laskos”, όπως ονομάζεται, κάνει το ντεμπούτο του με την Wedding Capsule Collection για το 2019 “Back to Blanche”, η οποία αποτελείται μόνο από ολόλευκα looks.

Ο σχεδιαστής αντλεί έμπνευση από την ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου, δημιουργώντας κομμάτια που συνδυάζουν την παράδοση με την bohemian αισθητική και τον ρομαντισμό, κάτω από μια διαφορετική και ανανεωμένη ματιά. Βαμβακερές macrame δαντέλες και φιλέ, bronderie anglaise, χειροποίητα πλεκτά, κρόσια, τρέσες και μικροί διάφανοι κρύσταλλοι, είναι κάποια από τα υλικά που δομούν τα ρούχα της συλλογής. Η “Back to Blanche” αποτελεί ένα αφιέρωμα στον ερωτισμό, στην απλότητα του ελληνικού καλοκαιριού και στη σύγχρονη γυναίκα. Η καμπάνια της συλλογής φωτογραφήθηκε σε ένα θερμοκήπιο κάτω από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Λάσκου.

Η καμπάνια του brand για το 2019 ενώνει την ανατολή με τη δύση και τα Ελληνικά στοιχεία με την ευρωπαϊκή κουλτούρα κάτω από ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Το 2005, ο Γιάννης Λάσκος ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού οίκου μόδας Konstantinos Melis by Laskos υπογράφοντας για 10 χρόνια όλες τις συλλογές υψηλής ραπτικής που παρουσίασε το brand.

O Γιάννης Λάσκος έχει ντύσει σχεδόν όλες τις προσωπικότητες του ελληνικού star system, περιοδικά και ιστοσελίδες του ελληνικού και διεθνούς Τύπου, όπως τα vogue.it, Vogue Hellas και άλλα πολλά. Σημαντικές στιγμές για τον ίδιο αποτελούν η παρουσίαση της συλλογής “Heresis” στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η δημιουργία των κοστουμιών για την παράσταση “La Sonnambula” στην Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς και η παρουσίαση του έργου του από την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση