ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Β. Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει γιατί τη σημάδεψε η Κύπρος

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεώρες έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μιλά για το Πάμε Πακέτο, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με την Κύπρο! 

Πως σου φαίνεται η τηλεοπτική σεζόν μέχρι στιγμής;
Κάθε άλλο παρά βαρετή θα έλεγα. Κάποιοι παραλίγο να μείνουμε χωρίς τηλεοπτική στέγη, οπότε θα έλεγα πως είχε ένα ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Ο Alpha ξεκίνησε δύσκολα τη χρονιά, αφού δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια αλλά στο τέλος έγινε η ανατροπή! Πως το βίωσες αυτό;
Όπως ο κάθε εργαζόμενος που θα έχανε τη δουλειά του την επόμενη μέρα. Ένιωθα μετέωρη και ήταν πολύ δύσκολο.

Είναι η 12η σεζόν του Πακέτου στην Ελλάδα! Γιατί πιστεύεις ότι μέχρι και σήμερα έχει τόση επιτυχία;
Κάποιες αξίες έχουν αντοχή στο χρόνο και φαντάζομαι πως όλες οι κλασσικές αξίες έχουν αντοχή στο χρόνο. Κάποια πράγματα είναι πάνω από την υποκειμενική προσέγγιση και έχουν μια αντικειμενική θεώρηση. Ό,τι ακουμπάει τη ψυχή μας, ανήκει εκεί και νομίζω πως η εκπομπή είναι από αυτά που ακουμπάνε τη ψυχή μας, ουσιαστικά όχι με τυμπανοκρουσίες. Σταθερά, δωρικά, λιτά και ουσιαστικά.

Ταυτίζεσαι με τις ιστορίες; Έχεις επαφή με τον κόσμο και μετά την εκπομπή;
Φυσικά και ταυτίζομαι και κρατώ επαφή, κάναμε τόσο κόπο να τους βρούμε και να τους φέρουμε σε επαφή. Και να σε ενημερώσω εδώ πως το 90% στη συνέχεια πορεύονται μαζί. Ακόμη και όταν δεν ζουν στον ίδιο τόπο βρίσκουν τρόπο όταν μπορούν να υπάρχει σύνδεση, το κρατάνε.

Έχουν υπάρξει δυσκολίες σε γυρίσματα; Πώς το έχεις αντιμετωπίσει;
Πολλές φορές! Από λιποθυμίες μέχρι ματαιώσεις. Τα αντιμετωπίζω όλα με ψυχραιμία όπως όλα αυτά τα χρόνια. Το μέτρο και τη ψυχραιμία τα κουβαλά μέσα μου σαν άνθρωπος, οπότε δεν είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τέτοια περιστατικά.

Μπορώ να φανταστώ πως είναι μια δύσκολη εκπομπή
Φυσικά. Από τη στιγμή που θα φτάσει το τηλεφώνημα στο γραφείο και θα ξεκινήσει η διαδικασία τη έρευνας, μέχρι τη στιγμή που θα κάνουμε εμείς το τηλεφώνημα στον υποψήφιο παραλήπτη για να πειστεί να έρθει, μέχρι που θα μπουν στο πλατό και θα πρέπει να τους φέρω κοντά. Έχει πάρα πολλές δυσκολίες και οι ψυχές μας είναι εκεί μέσα, δηλαδή συμμετέχουμε όλοι. Ακόμη και οι τεχνικοί συμμετέχουν.

Τι κάνεις μετά την εκπομπή για να αποφορτιστείς;
Τίποτα συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει κάποια τεχνική για αυτό, είναι κάτι που δουλεύω μόνη μου μέσα μου. Ίσως πάω σπίτι ή για φαγητό με τους συνεργάτες μου. Αλλά ακόμη και εκεί θα μιλήσουμε για αυτά που ζήσαμε στην εκπομπή.

Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή κλαίνε! Πως συμβαίνει αυτό;
Μα δεν είναι κορυφαίο; Ξέρετε πολλά πράγματα που να μας αγγίζουν συναισθηματικά σήμερα, ειδικά στην τηλεόραση; Είναι κορυφαίο που όλοι μας εκείνη τη στιγμή βιώνουμε το ίδιο συναίσθημα και συντονιζόμαστε στην ίδια συχνότητα.

Σαν άνθρωπος κλαις συχνά;
Συχνά όχι, αλλά όταν συμβεί κάτι ναι. Δεν καταπιέζομαι, αν υπάρχει λόγος ναι. Ζω τα συναισθήματα μου.

Η εκπομπή πάει πολύ καλά και στην Κύπρο! Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα;
Δόξα τω θεω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς εκεί στην Κύπρο που παρακολουθείτε και στηρίζετε την εκπομπή. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτό. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη.

Ποια η σχέση σου με την Κύπρο;
Μ'αρέσει πολύ η Κύπρος και την επισκέπτομαι συχνά. Μάλιστα έχουμε οργανώσει και αγώνες beach volley και κάθε φορά περνάω πολύ όμορφα. Έχω περάσει και γιορτές με τους γονείς μου στην Κύπρο, γιατί πάντα φρόντιζα να τους παίρνω μαζί. Μάλιστα περάσαμε και το τελευταίο Πάσχα του μπαμπά μου στην Κύπρο, γιατί μετά τον χάσαμε.

Σε επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές;
Όχι γιατί δεν τις διαβάζω.

Πολλοί δηλώνουν πως τις διαβάζουν για να γίνουν καλύτεροι
Δεν διαβάζω ούτε τις καλές ούτε τις αρνητικές, γιατί έχω πλέον την εμπειρία μετά από τόσα χρόνια να ξέρω τι θέλει ο κόσμος και πιστέψτε με προτιμώ να συνταχτώ με τις γνώμες του κοινού παρά των τηλεκριτικών. Ο κόσμος με ανέδειξε, κανένας τηλεκριτικός.

Υπάρχουν εμπαθείς τηλεκριτικοί;
Δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει εμπάθεια στους τηλεκριτικούς, αλλά το ότι είναι κομμάτι της δουλειάς τους. Αν γράψουν ευχάριστα πράγματα ποιος θα τα διαβάσει; Προσπαθούν και αυτοί να γίνουν σημαντικοί μέσα από την -πολλές φορές- κακοπροαίρετη κριτική τους. Τους κατανοώ.

Είστε ανοιχτή σε προτάσεις για να παρουσιάσετε άλλες εκπομπές;
Εγώ είμαι ανοιχτή αλλά το κανάλι μάλλον είναι κλειστό.

Υπάρχουν κλίκες στην τηλεόραση;
Φυσικά και υπάρχουν, αλλά έχω την ευλογία να μην ανήκω σε καμία. Με πληροφορούν για την ύπαρξή τους, γνωρίζω τι συμβαίνει.

Έχεις νιώσει ποτέ ότι κάποιος θέλει να σε «ρίξει»;
Σίγουρα! Πάντα η επιτυχία κάποιους τους ενοχλεί, κάποιους τους ενοχλεί ιδιαίτερα πολύ. Είναι ανθρώπινο συναίσθημα και αυτό. Το δικαιολογώ, αλλά δεν μου είναι ευχάριστο. Κάποιοι κατάφεραν και προχώρησαν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά.

Πως διατηρείς το σώμα σου σε φόρμα;
Έχω να αθληθώ 11 μήνες λόγω ενός τραυματισμού και δεν μπορώ να αθληθώ και ελπίζω σιγά σιγά να ξεκινήσω πάλι γιατί είναι κάτι που αγαπώ.

Τι σε εκνευρίζει;
Οι αργοί ρυθμοί! Είτε του μυαλού είτε γενικότερα.

Τι θα αλλάζατε αν είχατε ένα μαγικό ραβδί;
Την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που φαίνεται ζοφερό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X