ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Αύξηση εμβολιασμένων ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία

Tα ποσοστά των σοβαρών περιστατικών παραμένουν τα ίδια όπως πριν, δηλαδή 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Μια μικρή αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), Χαράλαμπο Χαριλάου.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Χαριλάου εξήγησε ότι το προηγούμενο διάστημα 90% των ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια ήταν ανεμβολίαστοι και το 10% εμβολιασμένοι, ενώ τις τελευταίες ημέρες το ποσοστό των εμβολιασμένων ασθενών κυμαίνεται στο 10 - 20%.

Τόνισε, ωστόσο, ότι τα άτομα τα οποία νοσηλεύονται είναι κατά κύριο λόγο ανεμβολίαστα και ότι η αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων ασθενών είναι φυσικό επακόλουθο, όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί. Διευκρίνισε ότι τα ποσοστά των σοβαρών περιστατικών παραμένουν τα ίδια όπως πριν, δηλαδή 90% ανεμβολίαστοι και 10% εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με την χθεσινή (17/8) ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, 232 ασθενείς με covid-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 92 σε σοβαρή κατάσταση. Από τους 92 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 51 είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 40 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Ποσοστό 81,1% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Την Δευτέρα (16/8) 234 ασθενείς με covid-19 νοσηλεύονταν, εκ των οποίων οι 85 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 81,2% των νοσηλευόμενων δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού. Από τους 85 ασθενείς που ήταν σε σοβαρή κατάσταση, οι 46 ήταν διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 38 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση