ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αυτός είναι ο 34χρονος ράπερ που έπεσε νεκρός απο Χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι Αττικής

Σοκ έχει προκαλέσει σήμερα στο πανελλήνιο και όχι μόνο η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα χθες το βράδυ στο Κερατσίνι.

Ο άτυχος 34χρονος χθες είχε πάει σε μια καφετέρια στη γειτονιά του, στο Κερατσίνι, να παρακολουθήσει με την παρέα του τον αγώνα του Ολυμπιακού. Όμως μέσα στις συζητήσεις ήρθε σε ρίξη με τον 45χρονο, φερόμενο και ως δράστη, ξεκινώντας να τσακώνονται λεκτικά για πολιτικά θέματα.

Ο Παύλος ήταν ενταγμένος στο χώρο της αριστεράς και ήταν γνωστός για τον αντιφασιστικό του αγώνα. Ο 45χρονος γνωρίζοντας αυτά κάλεσε στο τηλέφωνο χρυσαυγίτες και έστησαν καρτέρι στον αδικοχαμένο άνδρα.

Όταν βγήκε έξω μαζί με την κοπέλα του και τους φίλους του, πήγαν να αγοράσουν μπύρες για να κάτσουν όλοι μαζί και εκεί αντίκρυσαν 30-40 χρυσαυγίτες. Η παρέα του Παύλου έτρεξε αλλά αυτός έμεινε πίσω όπου και τον μαχαίρωσε ο 45χρονος.

Ράπερ της hip hop σκηνής από το 2009 ήταν ο Παύλος Φύσσας ή Killah P όπως ήταν το προσωνύμιό του, με συνεργασίες με γνωστά ονόματα και πολλά τραγούδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/pages/Killah-P-Official/193077320738413) , ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:

"Ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP.

Δημιουργός και συμμετέχων αρκετών σχημάτων όπως και project.

Συμμετοχές επίσης σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hiphop σκηνής.

Ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της Επαρχίας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της Ελληνικής hiphop σκηνής.

Η μουσική του διαδρομή μέχρι και σήμερα βασίζεται στην μη δισκογραφική κουλτούρα και η διάδοση των δουλειών του βασίζεται στο διαδίκτυο".

Σε πολλά του τραγούδια στους στίχους υπάρχουν αναφορές στην δολοφονία Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια τόσο στην Αθήνα όσο και παλαιότερα στη Γένοβα με τη δολοφονία Τζουλιάνι και αλλού.

Είχε συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής hip hop σκηνής, όπως τον Δημ.Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια με τον οποίο δημιούργησε και ένα promo video με τίτλο «Κρίση», τον Λόγο Απειλή και άλλους.

Πώς προέκυψε το Killah P: Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2011 «Killah Past όπως ειναι ολόκληρο το Nickname και σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο Δολοφόνος του παρελθόντος. Να τονίσω πως δεν είχε να κάνει με την φυγή μου από την εν λόγω μουσική παρέα (Freestyle Productions) αλλά με τα πιστεύω μου».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του άτυχου άνδρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση