ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Aυτοκίνητο στη Λεμεσό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά: Καρέ καρέ η διαδικασία διάσωσης

Δραματική ήταν η προσπάθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, που κλήθηκαν για βοήθεια από τους δύο επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Κρυού, χθες το απόγευμα, στην περιοχή Αγίου Θεράποντος στην επαρχία Λεμεσού.

Το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι ενδεικτικό της υπεράνθρωπης προσπάθειας που κατέβαλλαν οι διασώστες για αρκετή ώρα, μέχρι να καταφέρουν να προσεγγίσουν, σε πρώτη φάση, και να σταθεροποιήσουν το αυτοκίνητο, προτού το πλησιάσουν για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τον συνοδηγό:

Οι δύο άντρες που επέβαιναν στο όχημα, φαίνεται ότι προσπάθησαν να διασχίσουν τον ορμητικό ποταμό, ωστόσο η προσπάθειά τους δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακόμα και το ελικόπτερο «Ακρίτας» της Αστυνομίας, προσπάθησε τρεις φορές χωρίς επιτυχία να προσεγγίσει το σημείο, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, προτού τελικά τα καταφέρει.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στο περιστατικό: 

Η ώρα 14.18 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για διάσωση 2 ατόμων από όχημα μάρκας Suzuki το οποίο ακινητοποιήθηκε στην μέση
του ποταμού Κρυός μεταξύ των χωριών Άγιος Θεράπων - Λόφου.

Ανταποκρίθηκαν αρχικά οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης οι οποίοι ασφάλισαν το όχημα ούτος ώστε να μην παρασυρθεί. Ακολούθως κλήθηκε η ΕΜΑΚ όπου η ειδική ομάδα διασώσεων από ορμητικά νερά κατάφερε με ειδικό εξοπλισμό και τεχνική να διασώσει τα 2 άτομα όπου ακολούθως μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στη επιχείρηση έλαβε μέρος και η Αστυνομία καθώς επίσης και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση