ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αυτοί έκαναν τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards πραγματικότητα

Ήταν αναμφίβολα το απόλυτο σόου της χρονιάς αφού τα είχε όλα: Χορό, τραγούδι, μουσική, βραβεύσεις, λαμπερές παρουσίες... Τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards κέρδισαν το κοινό και χάρισαν μπόλικες δόσεις διασκέδασης στον κόσμο που έδωσε το ''παρών'' του. 

Είκοσι καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου και του Σάκη Ρουβά, της Μελίνας Ασλανίδου, των Onirama, των Boys and Noise και άλλων, ανέβηκαν στη σκηνή για ένα μεγάλο πάρτι, διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα και ξεσήκωσαν τον κόσμο με μοναδικές ερμηνείες και ντουέτα έκπληξη. 

Επίσημος χορηγός ήταν η Cytamobile Vodafone που, με τη βοήθειά της, έγινε πραγματικότητα το εντυπωσιακό αυτό σόου. 

Το προσεγμένο make up όλων όσοι ανέβηκαν στη σκηνή επιμελήθηκε η L' Oreal Paris ενώ η L' Oreal Profesionnel φρόντισε να δώσει λάμψη στα μαλλιά των χορευτών, των τραγουδιστών και των παρουσιαστών.  

Ένα event όπως αυτό, απαιτούσε και το ανάλογο ποτό για συντροφιά, έτσι οι Somersby έρεε αύθονη καθ' όλη τη διάρκεια της φαντασμαγορικής συναυλίας. 

Οι καλλιτέχνες από Ελλάδα έφτασαν στην Κύπρο μέσω της Blue Air.

Η Beyond Entertainment ανέλαβε την οργάνωση παραγωγής και σ' αυτό έκανε εξαιρετική δουλειά. 

Οι πιο πάνω εταιρείες στήριξαν τον θεσμό, πίστεψαν και μοιράστηκαν το όραμα του όμιλου SPP Media και του MAD για τη δημιουργία ένος σόου πρωτόγνωρου για τα κυπριακά δεδομένα που θα γιόρταζε αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη ελληνική μουσική. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X